S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Potovanja 2016/2017

Tajska novo leto

20.12.16- 3.1.2017, 15 dni

NOVO LETO na toplem

več ...

Informacije in prijave:
0590 14985 ali 051 305 218

info@patos.si

Vabimo vas v našo poslovalnico na naslovu Koprska 94, 1000 Ljubljana

Prikaži večji zemljevid


Želite, da vas obveščamo o novostih in akcijah? Ne zamudite ničesar! Vaš naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja in ne bo posredovan tretjim osebam.

Kako izbrati pravo potovanje zase?

Večina potnikov se sooča s hudo težavo, kako izbrati pravo potovanje zase - sploh če se na potovanje odpravljate prvič. Kako izbrati destinacijo, katero agencijo izbrati, na kaj je treba biti pozoren, kako se prijaviti, so ponavljajoča se vprašanja. Zato vam bomo poskusili v naslednjih nekaj točkah zadevo olajšati.

1. ZBIRANJE INFORMACIJ
IMG_9603.JPGStric Google danes ve vse. Zato se za nekaj časa zabarikadirajte pred računalnik in iščite. Začnite s splošnim iskanjem in se tako poskusite odločiti za destinacijo potovanja. Ne glejte samo prvih strani, ki vam jih prikažejo spletni iskalniki, pojdite še na drugo, tretjo, četrto stran - kar se pokaže najprej, ni nujno, da je najboljše.
Ugotovite, kakšen način potovanja si želite. Želite ležanje na plaži in čim manj premikanja, morda popotniški način z nahrbtnikom na rami, luksuzne hotele ali stik z domačini (to navadno ne gre skupaj), kombinacijo vsega?

2. OŽJI IZBOR
IMG_9406.JPGKo se odločite za kraj potovanja, sledi ožji izbor ponudnikov. Poglejte, kateri datumi vam ustrezajo, kakšen je program, kakšna je cena in predvsem kaj le-ta vključuje. Pozorno preverite, katere storitve so v ceno vključene, kakšno je potrebno minimalno število potnikov in kakšna doplačila se zahtevajo. Velikokrat je cena na prvi pogled privlačna, a se nato v programu (ali, kar je še slabše, ob prijavi) pojavijo dodatna doplačila za izlete, letališke takse, vizume. Ko vse preračunamo in seštejemo, se hitro vidi, katera cena je realna in katera je čisto zavajanje.
Pokličite organizatorja potovanja ali mu pišite, vprašajte nas vse mogoče, nobeno vprašanje ni neumno (pa saj to itak vsi veste, le v prakso je treba prenesti).

3. ODLOČITEV
DSC_0720.jpgPrišli smo do najtežjega koraka. Ko se sami pri sebi odločite, je to to. Pokličite, pišite ali pojdite osebo v agencijo in se prijavite. S prijavo ne odlašajte predolgo. Vsem nam je jasno, da bi najraje počakali na datum, ko bo za potovanje že prijavljenih dovolj potnikov za izvedbo. A če se noben ne prijavi, tudi odhoda ni mogoče zagotoviti.
Primeren čas za prijavo na potovanja z letalom je dva meseca pred odhodom, skrajni rok pa en mesec pred odhodom. Za najbolj atraktivne termine, kot sta novo leto in prvomajski prazniki pa še prej - ta potovanja so hitro polna.
Pri kasnejših prijavah je težko dobiti letalske karte, tudi če se v skupini še vedno najde mesto.

Ko se odločite, je 90% skrbi in težav za vami. Ostalo prepustite nam, zato smo tu. Poti nazaj ni več. Oziroma je, po končanem potovanju v topel objem doma nasmeh

Objavljeno: 4.11.2014

Comments (0)

2024 Patos - Vse pravice pridržane

patos
lbt
solski
NoLimits